Lustrum theater op Fort Ruigenhoek

Il Decamerone in juni 2023

Het vernieuwde enthousiasme dat King Arthur heeft opgewekt, heeft het Theater in ’t Groen zo verkwikt dat er besloten is om volgend jaar het lustrum van het theater – dat dan immers al VIJFTIEN jaar bestaat – te vieren met een grote voorstelling op Fort Ruigenhoek, de plek waar het allemaal begonnen is.

Arie de Mol, onze regisseur, heeft zich bereid verklaard om het artistieke deel van deze voorstelling op zich te nemen, en heeft voorgesteld om dan Il Decamerone te spelen, een verzameling verhalen geschreven door Giovanni Bocaccio, die algemeen beschouwd wordt als een middeleeuws meesterwerk uit de Italiaanse literatuur.


Dat idee is met veel enthousiasme door het bestuur ontvangen en besloten is dan ook om ernaar te streven de Il Decamerone in 2023 uit te gaan voeren.


Save the date: 1-4 juni 2023!
We zijn van plan om Il Decamerone op te voeren in het weekend van 1-4 juni 2023. We zullen dan drie avondvoorstellingen spelen (donderdag, vrijdag en zaterdag) en twee matinees (zaterdag en zondag). Dus reserveer deze data vast in jullie agenda’s!

763 763