Vacatures

We zijn nog steeds op zoek naar extra mensen om dit allemaal mogelijk te maken. In het bijzonder zoeken we:

 

Secretaris van het bestuur 

Om het bestuur te versterken zijn we wel dringend op zoek naar iemand die de rol van secretaris van het bestuur op zich wil nemen. Suggesties zijn welkom. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Anke Weeda, onze huidige bestuursvoorzitter (a.weeda@kpnmail.nl (mailto:a.weeda@kpnmail.nl)).

 

Coördinator voor PR/communicatie

We zoeken iemand die in staat en bereid is om de coördinatie van alle werkzaamheden rondom de publicaties en communicatie voor de theatervoorstellingen op zich te nemen en hier een actieve rol in te spelen. Het gaat dan om het schrijven van persberichten, krantenartikeltjes, flyers etc, en het aansturen van vrijwilligers voor het uitvoeren van PR en communicatieactiviteiten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij ons bestuurslid Communicatie, Wilma Vollebergh (wvollebergh@gmail.com (mailto:wvollebergh@gmail.com)).

 

Vrijwilligers voor ondersteuning van de theateractiviteiten

Onze organisatie is volledig afhankelijk van vrijwilligers om alle werkzaamheden te verrichten die nodig zijn om onze theatervoorstellingen mogelijk te maken. Denk aan ondersteuning bij de catering, de inrichting van de ruimtes, de ontvangst van bezoekers, de aankleding van acteurs, het uitdelen van flyers etc. Er is gelukkig een grote groep enthousiaste mensen beschikbaar om dit met elkaar te doen. Maar die groep kan altijd nog extra handjes gebruiken, en nu we voor de opgave staan om over een klein jaar weer een productie te organiseren is dit een goed moment om je bij deze groep aan te sluiten. Dus: wil je actief betrokken zijn bij het realiseren van onze theatervoorstellingen, vind je het leuk om deel uit te maken van een gezellige en enthousiaste groep mensen die dit samen mogelijk wil maken, meld je dan aan als vrijwilliger op de website van het Theater in ’t Groen (www.theaterinhetgroen.nl (http://www.theaterinhetgroen.nl), onder ‘Doe mee’)

Logo_TihG Logo_TihG