King Arthur wordt opgevoerd!

Zoals jullie weten heeft Timon Blok, vlak voor zijn vertrek, op verzoek van het bestuur een nieuw stuk geschreven (King Arthur) dat klaar is om opgepakt en uitgevoerd te worden. Gezien de relatief gunstige ontwikkelingen rondom de pandemie hebben we nu definitief besloten dat we dit stuk rond juni in 2022 willen gaan uitvoeren, en kunnen we daarom met de eerste voorbereidingen voor deze uitvoering beginnen. We zijn druk op zoek naar een goede locatie om het stuk te kunnen uitvoeren. 

 

Ook is er een vacature uitgezet om een nieuwe regisseur te vinden, die Timon Blok kan opvolgen. De datum voor het insturen van reacties is op 1 september verstreken. Er zijn voldoende reacties binnengekomen om optimistisch te zijn dat we een goede regisseur zullen gaan vinden. Een commissie bestaande uit de scriptschrijver, een aantal acteurs van ons theatergezelschap en een vertegenwoordiging van het bestuur zullen de sollicitatieprocedure afhandelen en een kandidaat kiezen. 

 

Zodra een nieuwe regisseur gevonden is, zullen alle spelers en de participanten aan de spelerscursus hierover ge├»nformeerd worden, en worden uitgenodigd voor de audities. Ook is een nieuwe locatie gezocht en gevonden om met de acteurs te repeteren: de Groene Daan. 

 

Kortom: het ziet er allemaal goed uit nu!

Logo_TihG Logo_TihG