ONTWIKKELINGEN IN HET BESTUUR

Vanetta Smit legt functie van voorzitter neer

Helaas heeft onze huidige voorzitter, Vanetta Smit, om persoonlijke redenen, moeten besluiten om haar functie als voorzitter van het bestuur per 1 juli neer te leggen. Anke Weeda neemt per 1 juli de rol als  vervangend voorzitter over tot 1 september 2022,  waarna we zullen kijken hoe we deze rol verder zullen invullen. Gelukkig blijft Vanetta nog wel enige tijd als adviseur aan het bestuur verbonden, zodat de continu├»teit van het bestuur niet in gevaar komt.

Het bestuur betreurt het besluit van Vanetta zeer, maar heeft ook veel begrip voor haar overwegingen. Vanetta was een doortastende voorzitter met veel hart voor het theater. We bedanken haar voor haar inzet de afgelopen jaren. Wij zullen op zoek gaan naar een gepaste manier om afscheid van haar te nemen.

 

Secretaris van het bestuur gezocht

Om het bestuur te versterken zijn we wel dringend op zoek naar iemand die de rol van secretaris van het bestuur op zich wil nemen. Suggesties zijn welkom. De bestuursleden zullen ook zelf in hun netwerken op zoek gaan naar geschikte kandidaten.