VERHUIZING: DRINGEND VRIJWILLIGERS GEZOCHT!!!

Per 25 januari a.s. verlaten we de de voormalige School met de Bijbel aan de Groenekanseweg 21

Het doek is nu echt definitief gevallen voor ‘ons’ pand, op 25 januari 2021 dient ons gedeelte in de voormalige Nijepoortschool bezemschoon opgeleverd te worden en dat was het dan. Het hebben van een eigen plek na 10 jaar zonder heeft ons veel gegeven: het was een bevestiging van al dat wat Theater in ’t Groen in al die jaren heeft bereikt, de onderlinge betrokkenheid is vergroot doordat er letterlijk en figuurlijk meer creatieve ruimte ontstond en we konden eigenstandig beschikken over repetitie- en vergaderruimte. We hebben echter altijd geweten dat dit tijdelijk zou zijn en nu is het pand dan verkocht. Gezien de korte tijdspanne die we nu hebben in verband met verhuizen en een nieuwe locatie zoeken, hebben we als bestuur de afweging gemaakt om vooral op zoek te gaan naar opslag. En die hebben we gevonden! We kunnen alle kostuums en techniekspullen opslaan op de zolder van de Voedselbank in Zeist. Hier zijn we hen vanzelfsprekend zeer erkentelijk voor!

 

Echter, dat vraagt ook om snelle actie:

De verhuizing moet dus uiterlijk 24 januari a.s. rond zijn. Maar dit kunnen we niet alleen, hiervoor hebben we jullie hard nodig! Er moet worden ingepakt, schoongemaakt verhuisd, uitgepakt en ingericht. Zowel dus in Groenekan als in Zeist. Dus mocht je enkele uurtjes overhebben aankomende week dan nodigen we je van harte uit te komen helpen. Uiteraard doen we dit coronaproof. Opgeven kan bij Francis (francisdebruijne@gmail.com (mailto:francisdebruijne@gmail.com)). Vele handen maken licht werk, dus geef je snel op! Opgeven kan ook via de Datumprikker: Datumprikker Verhuizing (https://datumprikker.nl/afspraak/beschikbaarheid/pfxuzypa5ex7d3t3)

Behalve de spullen die worden verhuisd, houden wij nog het nodige over. Wellicht ook voor studenten interessant. Hieronder een lijst van de inventaris, mocht je iets van je gading zien, meld dit dan gaarne aan Piet Nieuwendijk (pietnieuwendijk56@gmail.com (mailto:pietnieuwendijk56@gmail.com)):

houten tafel (uit bestuurskamer)

schoolbord

serviesgoed (glazen, koffie/thee mokken en kopjes)

lichtgrijze in between gordijnen

meerdere tafels (uit lokaal) met houten blad en formicablad

koelkast met diepvriesvak

 

Alles wat niet wordt opgehaald wordt (helaas) naar de stort gebracht. En dat zou natuurlijk zonde zijn, dus ken je iemand of weet je wie dit eventueel zou kunnen gebruiken, laat het ons gaarne zo spoedig mogelijk weten!

Foto oude school Foto oude school