IN DE HOOFDROL VAN START IN 2021

IN DE HOOFRDOL van Nelly van der Geest waarover we in de vorige nieuwsbrief spraken zal op 31 januari 2021 haar aftrap beleven in De Boskapel in Groenekan. IN DE HOOFDROL is volledig coronaproof en dus voor iedereen veilig te bezoeken.

IN DE HOOFDROL is een intieme theateravond waar je kennis kan maken met het levensverhaal van meer of minder bekende Groenekanners of Biltse inwoners. Hella van Schaik trapt de eerste avond af. Hella wordt deze middag live geïnterviewd. Ter plekke spiegelen vier acteurs met toetsenist Peter Huber het waargebeurde verhaal door een improvisatie. Daarna vertelt de hoofdpersoon weer door. Het publiek kan bijdragen met vragen aan de gast of wordt soms uitgenodigd een eigen ervaring te delen.

2021 wordt gebruikt om IN DE HOOFDROL door te ontwikkelen. Beoogd wordt om

tweemaandelijks een nieuw iemand voor de hoofdrol uit te nodigen. Hierover volgt spoedig meer informatie.

DATUM: 31 januari 2021

TIJDSTIP: 15.00 uur

LOCATIE: De Boskapel, Grothelaan 1a, 3737 RK Groenekan

KAARTEN: €10 per stuk (start verkoop vanaf 13 januari 2021, volg de informatie in onze agenda (https://mediapublisher.ziber.eu/publish/Agenda/Agenda/Display/148560) voor de procedure )

LET OP: Er kunnen maximaal 30 mensen in de zaal, dus vol=vol!

Mochten er wijzigingen komen in restricties wegens het Coronabeleid, dan zal hierover via de website worden gecommuniceerd.

wim-en-hella-van-schaik wim-en-hella-van-schaik