PRODUCTENLIJN THEATER: GROEN OP MAAT

Met een bijdrage van Nelly van der Geest

Nelly van der Geest is druk bezig met de ontwikkeling van een productenlijn voor Theater in ’t Groen, Groen op Maat, waarbij er vooralsnog interessante hoofdrollen voor eenieder zijn weggelegd. Ontstaan  vanuit de idee dat er ook andere mogelijkheden zijn om Theater in ’t Groen verder te ontwikkelen, mensen er meer bij te betrekken en onze zichtbaarheid en diversiteit verder te vergroten. Momenteel worden in overleg met het bestuur de laatste puntjes op de ‘i’ gezet.

GROEN OP MAAT: IN DE HOOFDROL IN ’t KORT (door Nelly van der Geest)

IN DE HOOFDROL wordt een projectonderdeel van Groen op Maat. Vier acteurs (Coen, Diederik, Ilja en Inge) en Nelly van der Geest oefenen met improvisaties geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Samen met toetsenist Peter Huber vormen zij het team dat IN DE HOOFDROL gaat spelen. Anders dan bij eerdere voorstellingen van Theater in’ t Groen gaat het niet om teksttoneel, hier staat improvisatie centraal.

Stelt men zich voor: een intieme theateravond waar kennis gemaakt wordt met het levensverhaal van meer of minder bekende Groenekanners of Biltse inwoners. Elke twee maanden een nieuwe hoofdpersoon. De eerste gast heeft al toegezegd. Het ene verhaal lokt het andere uit. Dus het publiek kan bijdragen met vragen aan de gast of wordt uitgenodigd een eigen ervaring te delen.

Zodra IN DE HOOFDROL van start gaat, wordt dit vanzelfsprekend gecommuniceerd.

100-veertjes-groen 100-veertjes-groen