VAN JULLIE NIEUWE VOORZITTER

Uiteindelijk loopt ook deze warme zomer langzaam maar zeker ten einde. Iedereen keert naar te hopen terug van een mooie vakantie. Levend en wel, in goede gezondheid. Hopelijk waren jullie in het bezit van een beter functionerende caravan dan de kippen in het toneelstuk De Vos. Laten we tevens uitgaan van het feit dat de Griekse goden jullie ook ditmaal gunstig gezind zijn geweest. En heeft iedereen een lichtere terugreis gehad dan Odysseus tijdens zijn terugkeer naar huis.

 

Het lijkt alweer een hele tijd geleden dat we met zijn allen konden genieten van onze voorstellingen van Penelope & De Vos in juni jl. Een mooiere aftrap voor het begin van de zomer konden wij ons niet bedenken!

 

Als nieuwe voorzitter van Theater in ’t Groen viel ik met mijn neus recht in de boter: het gezelschap heb ik in haar volle toewijding en enthousiasme aan het werk mogen zien, ik heb iedereen leren kennen en met bewondering gekeken naar het vele en diverse werk dat is verzet. Het voelt als een warm bad, waar ik in terecht ben gekomen. Vanaf deze plek wil ik nogmaals iedereen danken voor zijn inzet, betrokkenheid, enthousiasme en toewijding. Ik kijk uit naar mijn toekomst bij Theater in ’t Groen!

IMG_6534 IMG_6534